Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Οι θέσεις εργασίας του 2030 δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη!

It’s DIME to submit entries! Digital Media Awards 2018, ξεκίνησαν οι συμμετοχές!


Η πλατφόρμα υποβολής υποψηφιοτήτων στα DIME Awards 2018 άνοιξε! Τα Digital Media Awards καλούν για συμμετοχή το σύνολο των παρόχων περιεχομένου που δραστηριοποιούνται στο χώρο των διαδικτυακών εκδόσεων ανεξαρτήτως πλατφόρμας. 
Υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας μέχρι και την Παρασκευή 23 Μαρτίου & διεκδικήστε τη διάκριση στα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία στα Ψηφιακά Μέσα. 
Όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνονται και επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων, μέσα από 5 μεγάλες ενότητες κατηγοριών: 

1.
Ανάπτυξη & Διαχείριση Περιεχομένου
2.
Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη
3.
Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing
4.
Υπηρεσίες προς τους Διαφημιζόμενους
5.
Ειδικά Βραβεία



ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

PLATINUM AWARD
H ύψιστη διάκριση για τις ενότητες βραβείων Aνάπτυξη & Διαχείριση Περιεχομένου, Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη, Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing, Υπηρεσία προς τους Διαφημιζόμενους. Απονέμεται στην υποψηφιότητα εκείνη της κάθε ενότητας, η οποία έχει συγκεντρώσει τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες της συγκεκριμένης ενότητας.

DIGITAL MEDIA ΑGENCY OF THE YEAR
Το βραβείο θα απονεμηθεί στο Digital Media Agency που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες. Πιο συγκεκριμένα, κάθε βραβείο (Gold – Silver – Bronze) θα λαμβάνει αντίστοιχους πόντους. Το Gold βραβείο 7 πόντους, το Silver βραβείο 3 πόντους και το Bronze βραβείο 1 πόντο.

DIGITAL PUBLICATION OF THE YEAR

Το βραβείο θα απονεμηθεί στο Digital Publication (portal, site, κ.α.) που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, οι οποίοι θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που έχει κερδίσει, στο σύνολο των κατηγοριών σε όλες τις ενότητες. Πιο συγκεκριμένα, κάθε βραβείο (Gold – Silver – Bronze) θα λαμβάνει αντίστοιχους πόντους. Το Gold βραβείο 7 πόντους, το Silver βραβείο 3 πόντους και το Bronze βραβείο 1 πόντο.

ΠΗΓΗ