Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Οι θέσεις εργασίας του 2030 δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη!

Emojis: Χρησιμοποίησε το νέο hot trend.

 Τα αγαπάς, τα ζηλεύεις όταν βλέπεις να τα χρησιμοποιούν οι άλλοι και καθημερινά ανακαλύπτεις και ένα καινούργιο. Τα Emojis είναι το hot trend στις συνομιλίες του facebook, που έχουν αντικαταστήσει τις λέξεις, τα επιφωνήματα και τα γραπτά σχόλια.




Τα Emojis είναι πολύ περισσότερα από μια απλή εικόνα (ό,τι σχέδιο κι αν έχει). Μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα, να πουν μια ιστορία και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Σύμφωνα με τον Tom Popomaronis, CEO και ιδρυτή της OpiaTalk: "Τα Emojis επηρεάζουν ένα διαφορετικό μέρος του εγκεφάλου, μιας και το ανθρώπινο μάτι επεξεργάζεται οπτικές / εικονογραφικές πληροφορίες πιο γρήγορα από τα λόγια. Κάνουν τις εικόνες κάθε είδους, μια συντόμευση για την κατανόηση και την ευαισθητοποίηση. Στην πραγματικότητα, τα μάτια μας επεξεργάζονται 60.000 φορές γρηγορότερα τις οπτικές εικόνες ό, τι το κείμενο.

Τα emojis μπορούν μια ολόκληρη Ιστορία. Καταργούν την απόσταση της γλώσσας, καταργούν τη δυσκολία της μετάφρασης και με μια έξυπνη εικόνα, μπορούν να εξιστορήσουν όλα όσα πιστεύεις και αισθάνεσαι για μια δημοσίευση. Ωθούν την συναισθηματική κατάσταση σου, είτε αρνητικά είτε θετικά και κάνουν πιο εύστοχο και αξιοπρόσεχτο τον σχολιασμό σου.

Χρησιμοποίησε τα emojis άφοβα, αλλά με μέτρο, στους σχολιασμούς σου, δίνοντας το στίγμα σου, ότι είναι εκεί και ενδιαφέρεσαι για ότι σκέπτονται και λένε οι άλλοι.