Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Οι θέσεις εργασίας του 2030 δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη!

Η σημασία της γλώσσας του σώματος.

Μπορεί μια συνέντευξη τύπου να διακοπεί λόγω της γλώσσας του σώματος; Πόσο καταστροφική μπορεί να είναι η λάθος γλώσσα του σώματος; Μπορούμε να κλείσουμε συμφωνίες με βάση τον τρόπο που κινούμαστε και καθόμαστε;



Η απάντηση είναι μια, σαφώς και ΝΑΙ. Ένας καλός πωλητής έχει ένα σημαντικό όπλο τη σωστή γλώσσα του σώματος. Αν δεν ξέρει πως θα κινηθεί, πως θα στηθεί ακόμη και πως θα κουνήσει τα χέρια του τότε δεν θα μπορεί να κλείσει ούτε τις μισές συμφωνίες.

Τι λέει το σώμα σας;
Οι άνθρωποι κάνουν εκτιμήσεις με βάση τη γλώσσα του σώματός σας. Είστε σίγουροι; ειλικρινής; αξιόπιστοι; Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τη σωστή εντύπωση με βάση τον τρόπο που κινήστε όταν μιλάτε.

Με ποιες στάσεις η γλώσσα του σώματος συχνά ερμηνεύεται αρνητικά.
• Η άκαμπτη στάση του σώματος μπορεί προτάσσει φόβο γι 'αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε.
• Ρίχνοντας το ένα σας χέρι πάνω στη πλάτη της καρέκλας σας μπορεί να δείξει χαλαρότητα και ότι το θέμα δεν είναι ότι σημαντικό για εσάς.
• Αν φανείτε αδέξιοι, είναι καθαρό σημάδι έλλειψης εμπιστοσύνης.
• Εάν γείρετε το κεφάλι σας πάρα πολύ, μπορεί να δείξετε προβληματισμένοι.
• Αν τυλίγετε τα πόδια σας, σας κάνει να φαίνεστε ανασφαλής.
• Τα σταυρωμένα χέρια δείχνουν ένα κλειστό μυαλό και πιθανότατα ότι κρατάτε μια αμυντική στάση.

Ποιες άλλες κινήσεις δείχνουν νευρικότητα;
Γενικά οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις δείχνουν ότι έχετε νευρικότητα πάνω σας. Κάποιος πιέζει τα γυαλιά ή προσπαθεί να τα ισιώσει ενώ είναι ήδη ίσια, ξύνει ένα σημείο του κεφαλιού του ή χτυπά συνεχώς το πόδι του.  

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να υπονομεύσει το μήνυμά σας.
Μπορείτε αυτά που λέτε να έχουν σαφήνεια, αλλά αν η έκφραση του προσώπου σας είναι ακατάλληλη ή η γλώσσα του σώματός σας δεν είναι σωστή τότε αυτά τα δύο μπορούν πολύ εύκολα να σαμποτάρουν το τελικό αποτέλεσμα μιας συνάντησης, μιας ομιλίας ή μιας συνέντευξης τύπου.