Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Οι θέσεις εργασίας του 2030 δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη!

4 τρόποι για να κάνετε το site σας mobile friendly.

Ένα πρόσφατο άρθρο του wired.com λέει ότι η Google έχει αλλάξει τον αλγόριθμο της κατατάσσοντας πιο ψηλά τα site που είναι mobile-friendly, ακόμη και όταν αυτήν η αναζήτηση γίνεται από PC. 
Έτσι, μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι αναζητήσεις της Google στο τρόπο που διαμορφώνουμε ένα site, μια προωθητική ενέργεια, ή τον τρόπο επικοινωνίας μας διαδικτυακά.
Επαγγελματίες του marketing και web developers είναι οι πρώτοι που έρχονται αντιμέτωποι με αυτή την αυξημένη χρήση κινητών και προσπαθούν μανιωδώς να βελτιστοποιήσουν τις ενέργειες και τα sites ώστε να γίνουν πιο φιλικά στο νέο αλγόριθμο της Google.
Αυτός ο λεγόμενος «mobilegeddon», δεν επηρεάζει όμως μόνο τους επαγγελματίες του marketing και τους web developers, αλλά και τις δημόσιες σχέσεις.

Γιατί επηρεάζονται οι δημόσιες σχέσεις;
Είναι φιλικές προς τα κινητά οι δημόσιες σχέσεις σας;
Η κάλυψη ενός θέματος δεν μεταφράζεται πλέον από ένα editorial σε μεγάλο περιοδικό, ή σε μια ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας. Η κάλυψη ενός θέματος πρέπει να γίνεται και από τα κινητά τηλέφωνα. Ακόμη και μια web-based έκδοση θα πρέπει επίσης να δείχνει καλά και στο κινητό.

Κάντε το smartphone σας μέρος της ερευνάς.
Εκτός από όλα τα άλλα εργαλεία ερευνών, το δικό σας smartphone είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να ελέγξετε τη δυναμική του site σας. Επανεξετάστε πως εμφανίζονται τα banners, οι φωτογραφίες και το περιεχόμενο.

Αληθινές αναζητήσεις. 
Ο αλγόριθμος αναζητήσεων για κινητά τηλέφωνα δεν διαφέρει από μια web-based έκδοση στον βαθμό των αληθινών αναζητήσεων. Αυτό σημαίνει ότι όπως και στις web- based εκδόσεις, πρέπει να χρησιμοποιείτε αληθινές αναζητήσεις και όχι να προσθέτετε λέξεις που είναι απλά δημοφιλείς.

Online Newsroom.
Κάντε το site σας ένα Online Newsroom και κρατήστε τους αναγνώστες σας πάντα ενήμερους. Σίγουρα θα προτιμήσουν εσάς που τους θα τους δίνετε φρέσκες ειδήσεις και όλα τα νέα ανά πάσα ώρα και στιγμή.