Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Οι θέσεις εργασίας του 2030 δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη!

Τηλεοπτική VS Social-Media διαφήμιση

Ποιο είναι το κατάλληλο μέσο για να προβάλετε την διαφήμιση σας. Οι τιμές προβολής στην τηλεόραση έχουν πέσει κατά πολύ, όπως και σε όλα τα άλλα μέσα. Όσο όμως κι αν είναι χαμηλά οι επιχειρήσεις προτιμούν όλο και περισσότερο τα social media για να διαφημιστούν. 





Έχετε σκεφτεί ποιο είναι το μεγάλο ατού τους. Οι χαμηλές τιμές; Οι τεχνολογία; Όχι βέβαια, το μεγάλο ατού των social media είναι ότι η διαφήμιση σας πηγαίνει ακριβώς στο κοινό που θέλετε και έχετε άμεση επισκεψιμότητα.
Προβολή στο κατάλληλο κοινό.
Σκεφτείτε ένα απλό παράδειγμα. Έχετε ένα κατάστημα με είδη γάμου και βάπτισης και έχει έρθει ο καιρός να κάνετε διαφήμιση μιας και έχει ξεκινήσει η σεζόν σας. Επιλέγοντας την τηλεόραση εκείνο που θα διαμορφωθεί όσον αφορά το κόστος προβολής είναι οι υψηλές και χαμηλές ζώνες τηλεθέασης και οι εκπομπές που παρακολουθούν άτομα που ενδιαφέρονται για γάμο ή βάπτιση άμεσα.
Πάμε τώρα στα social media, σας εγγυάται ότι, η διαφήμιση σας θα βγαίνει σε αυτούς που κάνουν αναζητήσεις σχετικά με γάμο ή βάπτιση. Αν για παράδειγμα μια κοπέλα κάνει αναζητήσεις για νυφικά και ψάχνει στις μηχανές αναζητήσεις για  φωτογραφίες των καινούργιων νυφικών σημαίνει ότι παντρεύεται άμεσα, έτσι όταν θα πάει στη σελίδα της στο facebook θα βγουν μπροστά διαφημίσεις σχετικά με νυφικά, αξεσουάρ, διακοσμήσεις και μπομπονιέρες γάμου. Ανάμεσα στις διαφημίσεις θα είναι και η δική σας επιχείρηση. Έτσι έχετε προβολές της επιχειρήσεις σας στο κατάλληλο κοινό.
Το παραπάνω παράδειγμα δείχνει ακριβώς το μεγάλο ατού των social media. Προβάλει τις επιχειρήσεις στο κατάλληλο κοινό με βάση τις αναζητήσεις του. Έτσι έχετε άμεση και στοχευμένη προβολή στο κοινό που θέλετε.
Άμεση χρήση.

Σε αντίθεση με τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, οι διαφημίσεις τα social media δίνουν στο κοινό-στόχο σας την ευκαιρία να κάνει αμέσως κλικ στο σύνδεσμο σας, ο οποίος τον κατευθύνει στον ιστοχώρο σας. Έτσι παίρνοντας λαμβάνοντας υπόψη πάλι το παραπάνω παράδειγμα, οι υποψήφιες νυφούλες που θα δουν τη διαφήμιση σας θα επισκεφτούν και τη σελίδα σας, για να ρίξουν και εκεί μια ματιά.