Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Οι θέσεις εργασίας του 2030 δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη!

9 έξυπνα site να δείτε τι λένε οι άλλοι για εσάς.

9 έξυπνα site είναι ικανά να σας δώσουν αποτελέσματα ποιοτικά και ποσοτικά για τα σχόλια και τις κριτικές που κάνουν οι χρήστες του διαδικτύου για το site σας, τη δουλεία σας και ότι αναρτήσεις κάνετε στα social media.




Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι με λίγο κόπο και ακόμη λιγότερο χρόνο, μπορείτε να συγκεντρώσετε όσα ανέφερα παραπάνω και ταυτόχρονα να μπορείτε να ξεχωρίσετε τα δεδομένα σας σε αρνητικά, θετικά ή κακόβουλα.
1. Brandyourself.
Σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε οτιδήποτε λέγετε για εσάς. Είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μελετήσετε σε βάθος τα αποτελέσματα των αναζητήσεων σας.

2. Google Alerts.
Πληκτρολογήστε το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας σας στο Google Alerts (https://www.google.com/alerts) και ταξινομήστε όλες τις εμφανίσεις σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν.

3. Social Mention.
Φρέσκος και δροσερός τρόπος για να δούμε τι κυκλοφορεί για εμάς στα social media. Το http://www.socialmention.com κάνει αναζητήσεις στα social media και συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες σε μια ενιαία ροή πληροφοριών. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα και να μετρήσετε το τι λέει ο κόσμος για εσάς, την εταιρεία σας, ένα νέο προϊόν, ή οποιοδήποτε θέμα σε όλο το κοινωνικό τοπίο.

4. Hootesuite (https://hootsuite.com)
Συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες σε μια ενιαία ροή πληροφοριών Προσφέρει πληροφορίες για τα social media. Η χρήση του είναι επί πληρωμή.

5. Trackur
Ένα λίγο πιο ακριβό εργαλείο από το hootesuite είναι το Trackur (http://www.trackur.com) προσφέρει βέβαια πολύ περισσότερα όσον αφορά την αξιοπιστία από δωρεάν site. Εκτός από την παρακολούθηση των σχολίων στα social media, σας προσφέρει ένα template με αναλυτικά στοιχεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις τάσεις και τα συναισθήματα των χρηστών.

6.Reputology (https://www.reputology.com
Η μελέτη της φήμης σας. Αυτό το εργαλείο απευθύνεται σε σχόλια των πελατών. Παρακολουθεί και διαχειρίζεται σχόλια που έχουν γίνει για On-line αγορές, παρέχοντας ειδοποιήσεις, πίνακες, και analytics. Επιπλέον, το εργαλείο περιλαμβάνει μια συνοπτική έκθεση που θα σας βοηθήσει να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση τα σχόλια των καταναλωτών.

7. Chatmeter (http://www.chatmeter.com). 
Είναι ιδανικό για εταιρίες λιανικού εμπορίου που ασχολούνται με το. Παρέχει και πληροφορίες τιμολόγησης συγκριτικά με περισσότερες από 20 εταιρίες που εσείς επιλέγετε.

8. Review Concierge (https://reviewconcierge.com). 
Απευθύνεται σε ιατρούς ή εκπαιδευόμενους ιατρούς. Στην πλατφόρμα του θα δείτε αποτελέσματα από 75 δικτυακούς τόπους όπου παίρνουν μέρος ασθενείς, όπου γράφουν για τις εμπειρίες σε νοσοκομεία, θεραπείες και ιατρούς.

9. Socialdraft (http://socialdraft.com). 
Στέλνει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, όταν μια επιχείρηση αναφέρεται στο διαδίκτυο ή στα social media. Παρακολουθεί εκτός από τα social media και sites που ειδικεύονται σε εστιατόρια, ταξίδια, ιατρικές ή νομικές υπηρεσίες και ακίνητα.