Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ημέρες Καριέρας στη Λάρισα από τη ΔΥΠΑ

Διεθνές Συνέδριο «Greece Forward IV» στις 8 Νοεμβρίου.

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και το Foundation for European Progressive Studies (FEPS), διοργανώνουν το Διεθνές Συνέδριο «Greece Forward IV», την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic.


Θέμα του συνεδρίου, η «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Προοδευτικές πολιτικές για μία δίκαιη ψηφιακή μετάβαση». Στους εισηγητές περιλαμβάνονται οι Σέργιος Θεοδωρίδης, Καθηγητής Επεξεργασίας Σήματος και Mηχανικής Μάθησης Πανεπιστημίου Αθηνών και Chinese University of Hong Kong, Βικτώρια Κιμωνίδου, Account Technology Strategy Director Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Microsoft, Jacqueline O’Reilly, Καθηγήτρια Συγκριτικής Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων του Business School University of Sussex, Νίκος Δρανδάκης, Ιδρυτής & CEO του Beat, Άκης Σκέρτσος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΒ, Maria-Marta Travieso, Τμήμα «Μέλλον της Εργασίας» του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO), Mαρίλη Μέξη, Διευθύντρια του Δικτύου και Senior Research Fellow του Ινστιτούτου Έρευνας για την Κοινωνική Ανάπτυξη.

Συμμετέχουν επίσης η Εύα Καϊλή και ο Μιλτιάδης Κύρκος ως Μέλη της Ομάδας Σοσιαλιστών & Δημοκρατών (Ελλάδα) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος, Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις. Από πλευράς διοργανωτών, συμμετέχουν η Πρόεδρος του Δικτύου Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας του FEPS Ernst Stetter, η Digital Advisor Justin Nogarede και ο International Relations Policy Advisor, Βασίλης Ντούσας. Παρεμβάσεις θα γίνουν επίσης από τους Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ. και Στέργιο Πιτσιόρλα, Αναπλ. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.