Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ημέρες Καριέρας στη Λάρισα από τη ΔΥΠΑ

Στην Αθήνα διεθνής συνάντηση εταιρειών public affairs.



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διήμερο 26-27 Μαρτίου 2018, το Interel Global Partnership EMEA Summit.
Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των μελών του Interel Global Partnership (IGP), του μεγαλύτερου παγκόσμιου δικτύου ανεξαρτήτων εταιρειών public affairs, με παρουσία σε εβδομήντα χώρες. Τη φετινή Σύνοδο φιλοξένησε η Rollerdeck Associates, μέλος του δικτύου στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εκτός Βρυξελλών, επιβεβαιώνοντας το διεθνές ενδιαφέρον για τις προοπτικές της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κορυφαίοι επαγγελματίες public affairs και lobbying από 12 χώρες αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες για μείζονα ζητήματα που αφορούν στη σημασία της διαφάνειας και της λογοδοσίας  στις σχέσεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, στη διασύνδεση της οικονομικής ανάπτυξης με την ποιότητα της δημοκρατίας κ.α.

Οι συμμετέχοντες έγιναν δεκτοί από τον Υφυπουργό Δημήτρη Λιάκο και τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη. Επίσης, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου συναντήθηκαν και με υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών από κλάδους όπως τουρισμός, βιομηχανία, real estate, κατασκευές κλπ. Κεντρικός ομιλητής στο δείπνο με θέμα: «Advancing Interests in a New Europe», ήταν ο Fredrik Lofthagen, CEO της Interel.