Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ημέρες Καριέρας στη Λάρισα από τη ΔΥΠΑ

Πάνω από 10.000 επισκέπτες στην έκθεση «The Walking Dead ART».



Το κανάλι Fox διοργάνωσε την μετά-αποκαλυπτική έκθεση τέχνης «The Walking Dead ART», από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου στο Ωδείο Αθηνών, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 10.000 επισκέπτες.
Το κοινό βίωσε μια πολυδιάστατη εμπειρία, καθώς είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα των 52 καλλιτεχνών που εμπνεύστηκαν από την σειρά «The Walking Dead» και να συμμετάσχει σε σειρά από παράλληλες δράσεις. Όσοι επισκέφθηκαν την έκθεση την Πέμπτη και την Παρασκευή, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μαραθώνιο προβολής των επεισοδίων του 8ου κύκλου της σειράς «The Walking Dead», σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στον χώρο της έκθεσης. Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, συζητήσεις και workshops.

Την Κυριακή, η ομάδα του Fox συμμετείχε στον Ημι-μαραθώνιο της Αθήνας με το σύνθημα «Run like zombies are chasing you!», βρίσκοντας τελικά καταφύγιο στο Ωδείο Αθηνών και στην έκθεση τέχνης «The Walking Dead ART». Τα νέα επεισόδια The Walking Dead προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22:45, αποκλειστικά στο Fox λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική.
Το κανάλι Fox είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova και Vodafone TV.