Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ημέρες Καριέρας στη Λάρισα από τη ΔΥΠΑ

Adwords Express, η νέα υπηρεσία της Google ήρθε στην Ελλάδα.


Η νέα υπηρεσία Adwords Express από την Google έρχεται και στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια της εταιρίας να δείξει την υποστήριξη της στις μικρές επιχειρήσεις. Ο σκοπός είναι αυτές να καταφέρουν να προσεγγίσουν πιο εύκολα τους πελάτες τους διαδικτυακά.
Με την εφαρμογή AdWords Express, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίζουν εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο Google και έπειτα να βλέπουν τα αποτελέσματα αυτής στο φυσικό κατάστημά τους και στο site τους.

Με συμφέρει να το χρησιμοποιήσω:

Το 62% των Ελλήνων καταναλωτών, πριν αγοράσουν οτιδήποτε κάνουν online έρευνα. Ενώ, ένας στους τέσσερις Έλληνες αναζητάει πληροφορίες για τοπικές επιχειρήσεις, τη στιγμή που πραγματοποιεί μια τοπική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες, όταν αναζητούν κάτι σε τοπικό επίπεδο, είναι ήδη αποφασισμένοι να ψωνίσουν. 
Το Adwords Express βοηθάει τις μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους καταναλωτές, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.
Πολλές φορές, είναι δύσκολο για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να καταλάβουν αν οι διαφημίσεις τους αποδίδουν πραγματικά, γιατί αυτό που επιζητούν είναι άμεση πελατεία στο μαγαζί τους. 
Με το Adwords Express, οι επιχειρηματίες είναι σε θέση να δουν πραγματικά αποτελέσματα σε σχέση με τον στόχο τους, όπως κλήσεις πελατών, περισσότερες επισκέψεις στο φυσικό τους κατάστημα, ή αυξημένη δραστηριότητα στο site.
Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι επιχειρηματίες θα πληρώσουν μόνο όταν η διαφήμισή λειτουργεί, δηλαδή όταν ένας χρήστης του internet επιλέξει να κάνει κλικ σε αυτή.
Για να δημιουργήσει κανείς και να διαχειριστεί σωστά μια διαφήμιση στη μηχανή αναζήτησης της Google, απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και αρκετός χρόνος. Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και τα στελέχη marketing που δεν διαθέτουν χρόνο, ειδικές γνώσεις ή την οικονομική άνεση για να τις αποκτήσουν, το AdWords Express είναι ένα καλό εργαλείο. 
Απευθύνοντας στους πελάτες τις σωστές ερωτήσεις για την επιχείρησή τους, το AdWords Express συλλέγει πολύτιμες πληροφορίες, τις οποίες αξιοποιεί πλήρως, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να ολοκληρώσει και να τελειοποιήσει δύσκολες εργασίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα εφαρμογή Adwords Express μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.