Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ημέρες Καριέρας στη Λάρισα από τη ΔΥΠΑ

Facebook post. 10 τρόποι να αυξήσετε την αναγνωσιμότητα τους. (part 1st)



Υπάρχουν 10 πολλοί καλοί τρόποι για να αυξήσετε την αναγνωσιμότητα ενός facebook pοst. Το περιεχόμενο, η ώρα δημοσίευσης και η ποιότητα των κειμένων είναι μόνο μερικά έξυπνα tips που πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε για μια δημοσίευση.

"H ιστορία μου"
Οι φωτογραφίες εμπνέουν τους χρήστες να διαβάσουν μια δημοσίευση. Mια φωτογραφία που δημοσιεύεται μέσω της λειτουργίας "ιστορία μου" που θα βρείτε στα smartphones, προβάλλεται πιο έντονα αφού παραμένει ενεργή για 24ώρες!

Live Video

Μετατρέψτε το περιεχόμενο σε video. Στο facebook προβάλλονται πιο έντονα απ΄ τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις.

Ημέρα και ώρα δημοσίευσης
Καθημερινή ή σαββατοκύριακο; Τρίτη ή Τετάρτη; Η τέλεια ημέρα προκύπτει από τη μελέτη της δραστηριότητας των χρηστών σας και το περιεχόμενο του post. Τις απογευματινές ώρες μεταξύ 17:00 και 19:00 μπορεί να είναι on-line έως και 20% περισσότεροι χρήστες. Τα insights της facebook fan page σας, θα σας δείξουν αναλυτικά δεδομένα για την δραστηριότητα και την επισκεψιμότητα της.
Τrending panel.
 Όταν κάνετε κλικ σε ένα θέμα trending θα δείτε μια σελίδα γεμάτη με μεικτό περιεχόμενο από άλλους χρήστες και σελίδες με κοινό σημείο αναφοράς το συγκεκριμένο (#hashtag). Επιλέξτε ορισμένα trends και δημοσιεύστε τις αναρτήσεις σας με αυτό. Επειδή όμως είναι μια κοινή πρακτική επιλέξτε μόνο αυτά που είναι σχετικά με τη δημοσίευση.
Στοχεύστε τις δημοσιεύσεις σας.
Λειτουργεί επί πληρωμή και σας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσετε τη δημοσίευση σας με βάση δημογραφικά στοιχεία, όπως ηλικία, φύλο, τοποθεσία, ή τις fan pages σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις στοχεύσεις σας από τις "Ρυθμίσεις" της fb fan page σας.